F64 aniversează 21 de ani de activitate printr-un nou eveniment Photo Story

F64, practic cel mai mare magazin dedicat pasionaților de fotografie din România, aniversează 21 de activitate. La așa frumoasă aniversare organizează un eveniment pe măsură, Photo Story, ajuns la cea de a 6 ediţie.

Photo Story 2022 se va desfășura în perioada 3 octombrie – 6 octombrie 2022, cu evenimente offline dar şi sesiuni online, pentru cei care nu pot ajunge fizic. Vor fi invitaţi ambasadori ai brandurilor foto, vor avea loc dezbateri și vor fi exista sesiuni de touch & try cu cele mai noi modele disponibile pe piaţă şi în oferta magazinului. 

Accesul la evenimentul Photo Story 2022 se face doar în baza unei înscrieri prealabile, accesând link-ul ttps://academia.f64.ro/photostory/.

Principalele momente cheie din perioada 3-6 octombrie sunt următoarele:

  • 3 Octombrie – sesiune de Portret Beauty, cu Bernard Bertrand, ambasador Panasonic –  sesiune de testare produse pentru cei prezenţi, plus transmisiune live 
  • 4 Octombrie – sesiune De la Fotografie la Print, cu Clive Booth, ambasadorul Canon din UK – pentru participanţii de la locaţie vor fi disponible sesiuni de touch&try cu camerele Canon EOS R și obiectivele RF, plus o demonstrație de print cu modelele Canon Pro 300 și Pro 1000 ; evenimentul va fi de asemenea transmis live
  • 5 Octombrie – eveniment offline alături de Marian Sterea, ambasador Sony  – include o sesiune de touch & try cu un model, în magazinul F64
  • 6 Octombrie – dezbatere LIVE cu tematica “Cum poti face bani din fotografie?” unde vor fi prezenți Dana Tudoran,  Marius Tudor, Gina Buliga și încă 2 invitați.

Cu siguranță un eveniment ce se va bucura de atenție din partea pasionaților de fotografie dar și al profesioniștilor din industriile de profil.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.