ASUS ROG a anunțat lansarea noilor telefoane de gaming ROG PHONE 6D și 6D Ultimate

Asus a anunțat oficial lansarea noii game de telefoane flagship de gaming din seria Republic Of Gamers, ROG Phone 6D, 6D Ultimate și ediția speciala Batman Edition, bazate pe noile chipset-uri de la MediaTek, Dimensity 9000+ 5G.

Acestea au un ecran AMOLED HDR 10+ de 6.78 inchi cu un refresh rate de 165Hz și un touch sampling rate de 720Hz, construit special pentru a avea parte imagini de calitate și de o performanță cât mai bună în timpul sesiunilor de gaming.

Noul chipset de la MediaTek integrat în noile flagship-uri ROG Phone 6D aduce îmbunătățiri în privința alimentării și a performanței telefonului. Iar atunci când vin în ajutorul chipset-ului unitatea de procesare HyperEngine 5.0 și un GPU MediaTek Mali, performanțele totale cresc cu peste 10% în comparație cu Dimensity 9000.

De asemenea, acestea au o memorie RAM de 16GB LPDDR5X și până la 512GB capacitate de stocare.

Pentru că acesta este un telefon de gaming, Rog Phone 6D are și o răcire GameCool 6 la 360° pentru procesor, o cameră cu vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari. De asemenea, utilizatorii își pot regla setările de răcire din managerul de performanță Armoury Crate.

ROG Phone 6D are un sistem audio GameFX, la care s-a lucrat împreună cu brand-ul suedez Dirac. Terminalul are difuzoare duale simetrice care emit sunetul în față, pentru a oferi utilizatorului o adevărată experiență stereo. De asemene, seria de telefoane dispune de soluția audio spațială, care folosește niște algoritmi special făcuți pentru a reda un sunet stereo captivant, dar și de calitate.

Acestea au o baterie de 6000 mAh și un încărcător HyperCharge de 65W.

Noile terminale sunt de asemenea echipate cu un sistem triplu de camere foto. Camera principală este un Sony IMX766, de 50MPix și un unghi larg, a doua cameră este ultra-wide de 13MPix iar ultima este o cameră macro.

Rog Phone 6D vine exclusiv în culoarea Space Gray și cu o iluminare Aura RGB pe spate, 12GB/16GB RAM și 256GB stocare, prețul pornind de la 4899 lei, iar ROG Phone 6D Ultimate este livrat cu AeroActive Cooler 6 și vine cu un afișaj matricial ROG Vision pe spate, 16GB memorie RAM și 512GB stocare, prețul acestuia fiind de 7099 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.