ASUS ROG a dat drumul campaniei Back to School #DayOnewithROG

ASUS Republic Of Gamers desfășoară o promoție de tip bundle cu prilejul începerii noului an școlar. Cei care cumpără un laptop ROG din portofoliul acestui an pot primi gratis un kit de accesorii School Set Promotion, iar câștigătorii concursurilor din social media vor fi recompensați cu cadouri digitale din gaming sau cu un laptop ASUS TUF Dash F15.

Nevoia unui laptop în sălile de clasă și de curs, pentru studiu, îi obligă pe părinți, elevi și studenți să achiziționeze astfel de echipamente odată cu începerea noului an școlar. Iar la fiecare achiziție a unui laptop ROG din cele de pe site-ul oficial, ROG oferă drept cadou un pachet promoțional de accesorii.

Notebook-urile eligibile pentru cadou sunt echipate cu procesoare Intel și anume ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 și ASUS TUF Gaming F15/F17.

Setul cadou este format dintr-un rucsac, un caiet, un mousepad, un pix, o cană, un termos, o husă și un tricou.

Elevii se pot înscrie la concursul #DayOneWithROG prin postarea unui comentariu la conturile locale ROG, etichetând trei prieteni și folosind hashtag-ul #DayOneWithROG. Premianții vor primi cadouri digitale din zona gaming-ului sau un laptop ASUS TUF Dash F15.

Înscrierile se țin până pe 30 sept 2022, iar câștigătorii pentru fiecare țară vor fi anunțați la începutul lunii octombrie, pe conturile locale de socializare ROG

Mai multe detalii aici https://www.dayonerog.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *