Viewsonic M1 Pro Smart Led – nou videoproiector portabil

Viewsonic prezintă noul videoproiector portabil M1 Pro Smart LED care cântărește mai puțin de 1 kg și este prevăzut cu un suport brevetat capabil să se rotească pentru a reda imaginile HD 720p la 360 de grade. De asemenerea are un sistem audio cu difuzoare Harman Kardon și o sursă de lumină LED care nu necesită întreținere timp de 30.000 de ore.

Viewsonic M1 Pro oferă o imagine cu o diagonală de 100 de inci de la o distanță de 2,5 metri, cu o luminozitate de 600 de lumeni LED. Este alimentat de o baterie încorporată și se încarcă cu ajutorul unui adaptor USB-C.

M1 Pro are un suport inteligent 3 în 1 patentat pentru proiecție la 360 de grade, pornire/oprire automată și capac pentru obiectiv. Prin rotirea standului, proiectorul se pornește automat. Suportul funcționează, de asemenea, ca husă de protecție atunci când este transportat.

În plus, M1 Pro poate proiecta o imagine perfect formată din orice unghi. Datorită capacității sale de corecție automată, unghiul imaginii poate fi ajustat imediat.

Pentru control are un touchpad în partea superioară ce le permite utilizatorilor să redea, să pună pe pauză și să regleze volumul.

Datorită conectivității Wi-Fi încorporate, dispozitivele inteligente pot fi conectate wireless la M1 Pro și poate fi utilizat ca difuzor sau pur și simplu poate fi conectat la căști Bluetooth.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *