Posé, un televizor cu un design deosebit. De la LG Electronics

LG Electronics (LG) prezintă în România cel mai recent model din colecția LG OLED Objet, televizorul Posé. LG Posé (LX1), cel mai nou produs din colecția LG OLED Objet, are un design subțire și elegant, un look deosebit și care se potrivește oricărui stil de amenajare interioară.

Asemănător cu o piesă de mobilier modern, Posé are margini ușor curbate și o nuanță plăcută și relaxantă de bej. Interesante elementele din material textil dar și husa realizate de compania daneză Kvadrat, este un televizor care arată chiar bine. În plus, datorită sistemului de gestionare a cablurilor, acestea nu vor fi vizibile.

Pe lângă designul elegant, televizorul se laudă cu o calitate foarte bună a imaginii OLED evo, la aceeași calitate vizuală indiferent din locul în care este privit. În plus, atunci când nu este folosit pentru urmărirea de filme sau emisiuni TV, Posé poate fi comutat în modul Gallery pentru a afișa lucrări de artă sau fotografii pe pânza digitală auto-iluminată LG.

Noul model are un ecran LG OLED evo dar și un procesor AI α9 Gen5 care îmbunătățește capacitatea pixelilor auto-iluminați pentru o claritate sporită a detaliilor, un contrast și culori realiste.

Televizorul este capabil să redea un sunet bogat și puternic, având un sistem cu o putere de 80W, 4.2 canale.

Sunt curios și ce prețuri de comercializare are.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *