Noi monitoare Philips cu cameră web integrată

MMD lansează o nouă serie de modele de monitoare Philips, 34B1U5600CH, 24B1U5301H și 27B1U5601H, cu câteva caracteristici cheie

  • Cameră web de 5 MP cu microfon ce permite  anularea zgomotului și două difuzoare integrate de 5 wați pentru conferințe video impecabile
  • USB 3.2 pentru transfer rapid de date
  • Ieșire DisplayPort-out pentru conectarea ecranelor adiționale
  • Comutator KVM pentru schimbarea ușoară a diferitelor surse video.
  • Ecran cu o diagonală de 27’’ și de 34’’ oferă funcția de andocare USB-C, conector pentru internet RJ45 și alimentare cu energie până la 100 W.
  • PowerSensor pentru a reduce până la 80% consumul de energie
  • Braț SmartErgoBase pentru confort sporit și ajustări ergonomice.

Foarte importantă acea cameră web, mai ales dacă este un monitor pentru un sistem desktop.

Noile monitoare Philips se laudă cu imagini luminoase și vii, dar și o calitate a imaginii care îi va mulțumi chiar și pe cei mai exigenți profesioniști din domeniul CAD-CAM, al graficii 3D sau al fotografiei. Toate cele trei modele oferă claritate și unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178°, datorită tehnologiei IPS (modelele de 24″ și 27″), sau tehnologiei VA (modelul de 34″). Modelele 34B1U5600CH și 27B1U5601H au tehnologie CrystalClear Quad HD.

Tehnologia USB-C integrată permite conectarea unui singur cablu USB Tip-C pentru a transfera date la viteză mare, conectarea la rețea și, mai mult, încărcarea notebook-ului.

Comutatorul KVM MultiClient integrat permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate cu un singur monitor și set de periferice, oferind posibilitatea de a comuta între surse prin simpla apăsare a unui buton.

Portul DisplayPort-out este o altă caracteristică care permite utilizatorilor să conecteze în serie un alt monitor, păstrând funcționalitatea hub-ului USB 3.2.

Toate cele trei modele au cameră web de 5 MP încorporată, microfon cu anulare a zgomotului dar și difuzoare, totul pentru videoconferințe cât mai facile. Intimitatea utilizatorilor este protejează prin intermediul comutatorului fizic al camerei web, iar aceasta este echipată cu senzori pentru recunoașterea facială și este compatibilă Windows Hello.

Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H și 34B1U5600CH  vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii octombrie la prețurile de 2.169 lei, 2.712 lei respectiv 3.749 lei

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *