AOC GAMING 25G3ZM/BK, monitor de buget pentru eSports cu o rată de refresh de 240Hz

AGON by AOC prezintă monitorul de gaming AOC GAMING 25G3ZM/BK cu ecran plat de 24,5 inchi (62,23 cm) și cu o rată de reîmprospătare de 240Hz, timp de răspuns GtG de 1ms și MPRT de 0,5ms, foarte bun pentru gamerii care concurează în titluri esports dinamice. Acesta va fi disponibil din luna noiembrie la prețul recomandat de 1179 lei, un preț chiar atrăgător pentru un monitor din categoria sa.

Monitorul are un ecran cu panou Fast VA și se laudă că este capabil să afișeze imagini cu o paletă coloristică vibrantă și profundă, un spectru de culoare larg și un raport de contrast ridicat de 3000:1. Are funcții speciale de reducere a efectelor de ghosting și tearing, dar și tehnologie Adaptive Sync pentru reglarea variabilă a ratei de refresh, de la 48Hz la 240Hz.

Monitorul are un suport robust cu 4 picioare și care permite reglaje ergonomice de 130mm pe înălțime, rotire (90° portret) și ajustări de pivotare și înclinare. Orificiul din suport pentru gestionarea cablurilor ajută la organizarea acestora, iar opțiunea de montare VESA și designul fără margini pe 3 laturi face ca implementarea sa într-un cadru cu mai multe monitoare să fie destul de ușoară. Trei surse pot fi conectate la 25G3ZM/BK datorită celor 3 porturi: 2 x HDMI 2.0. și 1 x DisplayPort 1.2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *