ASRock Side Panel Kit. Adică un ecran tocmai bun de pus în carcasa desktop-ului

Interesantă ideea celor de la ASRock, un ecran de pus în carcasa desktop-ului. Mă rog, un ecran de pus în carcasa unui desktop ce stă pe birou, adică din tagma celor care au un design de excepție de ți-e mai mare dragul să te uiți la ele, într-un curcubeu de culori RGB. Și, de ce nu, ideea este una chiar interesantă.

ASRock 13.3 Side Panel Kit are un ecran IPS cu o diagonală de 13.3 inchi și rezoluție full HD, luminozitate de 300 cd/m2 și o rată de refresh de 60Hz. Nu, nu este un ecran pentru gaming intensiv, ci mai degrabă unul pe care poate fi afișat un set de aplicații secundare. De ce nu, unul pe care să fie monitorizate permanent performanțele sistemului.

Puțină șurubăreală trebuie făcută pentru instalarea acestuia, însă nu pare a fi ceva foarte complicat, după cum se prezintă pe site-ul oficial AsRock. De menționat că partea laterală a carcasei pe care se montează trebuie să fie din sticlă transparentă. Cu cât e mai transparentă, cu atât se va vedea mai bine pe el.

Încă nu se știe unde și când va fi comercializat, nici prețul său.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *