Huawei Watch GT Cyber, un smartwatch cu carcase ce pot fi schimbate

Huawei, unul dintre cei mai apreciați producători când vine vorba de smartwatch-uri, anunță un model chiar interesant, Huawei Watch GT Cyber pe numele său, al cărui corp poate fi scos din carcasa protectoare pentru a o schimba cu alta. Prinderea de carcasă este atât magnetică, cât și mecanică.

Îl puteți vedea mai jos.

Vor fi disponibile trei versiuni ale carcasei – Urban ( din ceramică), Sports (din fibre compozite) și Fashion (din ceramică). Toate în diverse variante de culoare. Ceasul are un ecran AMOLED de 1.32 inchi cu o rezoluție 466×466 pixeli, cu 352 ppi.

Huawei Watch GT Cyber are GPS, NFC și Bluetooth, peste 100 de moduri pentru monitorizarea diferitelor activități fizice, precum și senzori pentru monitorizarea nivelului de oxigen sau al ritmului cardiac.

Poate fi încărcat wireless compatibil Qi iar la capitolul autonomie se laudă cu până la 4 zile la o utilizare intensivă sau de până la 7 zile la una moderată. Ceea ce nu este rău deloc.

În funcție de model, costă între 180 și 200 de Euro. Încă nu am aflat când va disponibil și pe piața europeană.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *