Garmin Instinct Crossover – Un smartwatch hibrid chiar mișto, cu o autonomie adevărată

Mișto ceasul ăsta hibrid, Garmin Instinct Crossover, ce tocmai a fost anunțat. Un ceas hibrid, cu limbi fizice care arată ora ca la orice ceas non-smart, dar cu funcții inteligente pentru monitorizarea activităților fizice și a traseelor prin GPS.

Se pare că întrunește standardele militare americane de rezistență la praf, șocuri, temperaturi extreme și apă, chiar poate fi scufundat până la o adâncime de 100 de metri.

Și, după cum mă așteptam, stă foarte bine la capitolul autonomie, așa cum ar trebui să stea orice ceas inteligent de altfel. Producătorul spune că Garmin Instinct Crossover are o autonomie de până la o lună cu toate funcțiile de smartwatch active, dar și până la 110 ore cu GPS tracking. Modelul cu încărcare solară este capabil de până la 70 de zile de autonomie cu funcțiile de smartwatch active, ba chiar poate ține la “infinit” dacă se activează funcția de salvare a bateriei ce îl limitează doar la afișarea orei.

Are senzorii necesari pentru monitorizarea activităților fizice, dar și pentru monitorizarea pulsului. Normal, toate informațiile vor fi afișate pe smartphone-ul la care este conectat.

Garmin Instinct Crossover costă 500$ în varianta de bază, 550$ modelul Solar și 600$ cel în versiunea Tactical.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Garmin.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *