Philips 27B1U7903 – Monitor de 27 inchi cu rezoluție 4K și Thunderbolt 4, pentru profesioniști și creativi

Tocmai ce a fost anunțat monitorul Philips 27B1U7903, al cărui ecran mini-LED are o diagonală de 27 de inchi și rezoluție 4K UHD. Este de remarcat faptul că este un monitor dotat cu tehnologia Thunderbolt 4 pentru conectivitate de ultimă generație prin intermediul unui singur cablu.

Caracteristici cheie ale acestuia sunt următoarele:

  • Thunderbolt 4 in/out pentru semnal video, audio, transfer de date, Ethernet, livrare de energie, conectare în lanț și multe altele
  • Afișaj MiniLED, cel mai mare număr de zone pentru reglare a intensității luminoase dintr-un monitor de 27 inch (2.304 zone, față de 576 de zone normale)
  • VESA DisplayHDR 1400 pentru nuanțe de un negru profund și alb mai luminos, cu efecte ultra-realiste în jocuri și filme
  • Rezoluție UltraClear 4K UHD pentru precizie și detalii extreme
  • Design cu ramă îngustă pe patru laturi și gestionare integrată a cablurilor pentru un aspect elegant

Se vrea a fi un monitor dedicat în special profesioniștilor și creativilor, mai exact celor care au nevoie de o acuratețe cât mai bună de afișare a paletelor coloristice.

De exemplu, acest monitor este certificat VESA DisplayHDR 1400, ceea ce înseamnă că oferă o luminozitate de vârf de până la 1400 de niți, o creștere cu 350% a gamei de contrast și o gamă de culori mai largă (1,07 miliarde de culori) pentru a scoate în evidență detalii și nuanțe accentuate.

Pe site-ul oficial, la capitolul specificații, se mai menționează că este capabil să afișeze 97,2 % din gama de culori DCI-P3, 121% din cea NTSC, 154% din cea sRGB, 99,2 % din cea Adobe RGB.

De menționat că rata de refresh a acestui monitor este de numai 60Hz, astfel că nu va fi pe placul celor care vor să se joace la rate de refresh superioare.

O altă caracteristică importantă a modelului Philips 27B1U7903 este conectivitatea Thunderbolt 4 care, pe lângă funcția de afișare a imaginilor, permite transfer de date precum și energie cu o putere de 90W pentru încărcarea laptopurilor. De asemenea, poate fi considerat un adevărat docking pe Thuderbolt 4, pentru că permite conectarea direct la rețeaua Ethernet pentru a fi de folos laptopului ultraportabil conectat și chiar înserierea cu un alt monitor, ceea ce este chiar de folos unui anumit tip de utilizator.

Nu în ultimul rând, Philips 27B1U7903 este echipat cu o varietate de caracteristici ergonomice și de sustenabilitate, cum ar fi un senzor de alimentare care permite economii de energie de până la 80% și o bază SmartErgoBase care permite utilizatorilor să rotească, să încline și să ajusteze înălțimea monitorului în poziția cea mai confortabilă pentru orele lungi de muncă sau de joacă.

Monitorul Philips 27B1U7903 va fi disponibil din luna decembrie la prețul de 6417 Lei.

Mai multe detalii pe pagina oficială Philips.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *