ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition – Pentru cei care au plăcerea să se joace și pe un smartphone

Seria de smartphone-uri de gaming ROG Phone de la ASUS este chiar apreciată printre pasionații de gaming mobil, chiar am câțiva nebuni prin preajmă care și-au cumpărat cea mai recentă ediție a lui ROG Phone 6.

Cred că regretă acum, pentru că nu au așteptat acest ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată și dezvoltată împreună cu Blizzard Entertainment.

La interior, ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este identic cu ROG Phone 6, cu specificații de top dintre care amintesc de procesorul Snapdragon 8+ Gen 1, de cei 16GB LPDDR5 ai memoriei RAM și de capacitatea de stocare internă de 512GB UFS3.1.

Telefonul ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, prețul fiind de aproximativ 6599 Lei.

Designul lui ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este cu adevărat special. Acesta a fost reproiectat pentru a evoca tematica cunoscutului joc, cu finisaje speciale cu un efect de flacără, luminozitatea flăcărilor roșii variind odată cu schimbarea unghiului de vizualizare. Logo-ul iluminat și personalizat Aura RGB este o imagine de contur a titlului jocului mobil, iar tema Diablo Immortal continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu fundaluri live tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Există și accesorii tematice interesante, chiar vine într-un pachet inspirat din edițiile de colecție ale jocurilor, cu o cutie mișto dar și tot felul de accesorii. De exemplu, telefonul poate fi depozitat în siguranță într-o cutie modelată după legendarul Worldstone, iar o hartă a Sanctuarului conține însemne cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light din pachet.

Shield Blessing Aero Case este o carcasă de protecție cu un relief geometric al teleportului, cu un efect unic care strălucește atunci când este luminat de Fahir’s Light. Pe partea interioară a carcasei este imprimat un indiciu special, sub forma unei imagini inspirate de Lordul Terorii.

Chiar și cheița de scoatere a sertarului de SIM a beneficiat de o trasformare completă în spiritul Diablo: designul poartă emblema Diablo, acul Immortality completând colecția de accesorii cu un design excepțional.

Cu siguranță că sunt destui care salivează la o așa ediție a unui smartphone de top și vor băga mâna adânc în buzunarele părinților pentru asta.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *