Acer eKinekt BD 3 – Muncă, muncă dar și sport! (CES 2023)

Am văzut genul ăsta de birou prin tot felul de meme-uri funny pe internet, dar iată că a devenit realitate. Acer eKinekt BD 3 este atât un birou cât și o bicicletă fitness de interior și va fi disponibil mai prin vară în Europa, la un preț în jurul a 1000 de Euro.

Nu e rău să ai un astfel de dispozitiv în timp ce lucrezi, mișcarea fiind cu siguranță benefică oricui. Mai mult, energia cinetică se transformă în electricitate ce permite alimentarea dispozitivelor mobile. Iar la cât costă curentul acum, muncești, faci sport dar și economie… 3 în 1!

Acer eKinekt BD 3 are două moduri de utilizare, unul de lucru și pedalare ușoară, dar și un altul Sport, care depărtează masa pentru a permite utilizatorului o poziție mai aplecată, la fel ca pe o bicicletă normală.

Acest, ca să zicem așa, birou multifuncțional, are două porturi USB Type-A și un port USB Type-C, care permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive mobile. Un indicator LED de pe spatele bicicletei se aprinde când se pedalează, semnalând că energia cinetică este convertită în electricitate.

După cum se observă, suprafața biroului eKinekt este una destul de generoasă. De asemenea, înălțimea reglabilă a mesei și a scaunului îi permit utilizatorului să stea într-o poziție confortabilă în orice moment. Există chiar și un suport pentru băuturi!

Ce părere aveți? Doamna mea consideră că este o idee excelentă!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *