CES 2023 – Acer Halo Swing, boxă portabilă cu Google Home integrat

În cadrul CES 2023 Acer anunță boxa portabilă Acer Halo Swing Smart Speaker (Halo SPK 5100G) ce promite un sunet cristalin. Aceasta dispune de tehnologie DTS Sound, cu un sunet și bas îmbunătățite în proiecție la 360 de grade și, de asemenea, are o bază iluminată RGB care se adaptează la diferite genuri muzicale în timpul redării.

De asemenea, iluminarea bazei își schimbă culorile atunci când interacționează cu Google Assistant și se poate transforma într-o sursă de lumină, luminând în jur cu lumină caldă.

Cea mai recentă boxă inteligentă Acer oferă control al dispozitivelor pentru mai mulți utilizatori în același timp. Susținută de Google Home și de aplicația Acer Halo Swing, aceasta permite asocierea și gestionarea dispozitivelor, comunicațiile precum și redarea de muzică în grup cu ajutorul altor difuzoare.

Difuzorul inteligent Acer Halo Swing le permite utilizatorilor să asculte muzica preferată, să controleze volumul și să găsească informații despre melodia pe care o ascultă în mod hands-free. De asemenea, aceștia își pot planifica ziua, pot seta alarme și pot controla dispozitivele inteligente din casă doar folosindu-și vocea. Panoul de afișare cu puncte LED al boxei le permite utilizatorilor să verifice notificări personalizabile, precum e-mailurile, calendarele, memento-urile și mesajele.

În plus, boxa inteligentă Acer Halo Swing Smart Speaker este proiectată cu rezistență la apă cu grad de protecție IPX5 și tehnologie de streaming wireless Bluetooth 5.2, plus un port aux-in, ceea ce o face o alegere excelentă pentru dispozitivele audio portabile.

Boxa inteligentă Acer Halo Swing (Halo SPK 5100G) va fi disponibilă în EMEA din al doilea trimestru al 2023, începând de la 199 EUR.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *