CES 2023 – ASUS ROG Azoth, tastatură de gaming ce poate fi customizată

ASUS prezintă la CES 2023 o tastatură chiar mișto, ROG Azoth, dedicată în special pasionaților de jocuri și care poate fi utilizată atât prin conexiune cu fir, prin bluetooth sau prin intermediul unui conector wireless.

ROG este o tastatură wireless format 75%, cu tot felul de caracteristici DIY, ce promite o experiență de utilizare fără cusur. Aceasta are garnitură de silicon inclusă, comutatoare mecanice ROG NX cu amortizare în trei straturi, interschimbabile în timpul funcționării și prelubrifiate din fabrică, stabilizatoare de tastatură ROG, capace de tastatură ROG PBT doubleshot, plus kit de lubrifiere a comutatoarelor inclus în pachet.

Practic, utilizatorii pot schimba comutatoarele mecanice sau le pot lubrifia în caz că nu mai răspund la apăsare conform propriilor preferințe.

ROG Azoth are și un ecran OLED cu comenzi intuitive, pe care pot fi afișați diverși parametri de funcționare.

După cum spuneam, se poate folosi modul Bluetooth pentru conectare și comutare între trei dispozitive în același timp. Dar tehnologia wireless ROG SpeedNova oferă o autonomie de până la peste 2000 de ore de joc cu latență redusă în modul wireless RF de 2,4 GHz (cu ecranul OLED și iluminarea RGB dezactivate). Alternativ, tastatura poate fi utilizată prin USB cu fir.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *