CES 2023 – Lenovo Yoga Book 9i, ultraportabilul cu două ecrane

Pe lângă laptopurile și ultraportabilele obișnuite, la CES 2023 Lenovo anunță și unul mai deosebit, Lenovo Book 9i pe numele său. De fapt un ultraportabil cu două ecrane de 13.3 inchi, cum am mai văzut de altfel la același producător. De menționat că are o greutate de numai 1.39Kg și o grosime de 15.9mm.

Iar ambele ecrane sunt OLED cu rezoluție 2.8K, ceea ce înseamnă că sunt capabile să afișeze imagini frumoase, vibrante, cu un constrast excelent.

Este motorizat de noua generație de procesoare Intel, are până la 16GB memorie RAM și o capacitate de stocare de până la 1TB.

Există o tastatură fizică ce se poate pune peste jumătate de ecran, în caz că utilizatorii nu sunt confortabili cu cea virtuală. Iar cealaltă jumătate devine touchpad într-un astfel de scenariu.

De asemenea, există un suport special ce permite utilizarea celor două ecrane, ca un mic all-in-one, pentru mai mult spațiu vizual de lucru.

Lenovo Yoga Book 9i va fi disponibil comercial din vară, cu prețuri în jurul a 2100 de dolari.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *