Echipamente din gama ProArt pentru creatorii de conținut, anunțate de ASUS la CES 2023

În cadrul CES 2023 ASUS a anunțat și echipamente dedicate profesioniștilor și creativilor, mai exact desktop-ul ASUS ProArt Station PD5 și monitoarele ProArt Display OLED PA32DCM și ProArt Display PA279CRV. Care mai arată și foarte bine, au un design chiar mișto, ce poate fi pe placul oricărui creativ.

Sistemul ASUS ProArt Station PD500TE este proiectat special pentru creatorii de conținut, fiind susținut de un procesor Intel Core i9 din generația a 13-a, de un GPU NVIDIA RTX A4000 cu 16GB de VRAM și de până la 128GB de memorie RAM DDR4 la 3200 MHz. Un model cu un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 40 este, de asemenea, în lucru.

Cu un design termic nou, asociat cu un ventilator de procesor de înaltă performanță, ProArt Station PD500TE funcționează la temperaturi optime iar zgomotul sistemului de răcire este menținut la sub 40 dB.

Cumpărătorii lui ProArt Station PD500TE au acces la ProArt Creator Hub 2.0, un portal unic care le permite să monitorizeze starea sistemului, să ajusteze setările personale și să optimizeze fluxul de lucru. Panoul intuitiv facilitează schimbarea modurilor de performanță, calibrarea culorilor și personalizarea indicatoarelor LED ASUS Lumiwiz cu culori și efecte de lumină.

ProArt Display OLED PA32DCM este un monitor RGB Stripe OLED 4K de 31,5 inchi, cu o luminozitate maximă de 700 niți și capabil să afișeze 99% din gama de culori DCI-P3, plus că este certificat VESA DisplayHDR True Black 500.

Există și unealta online ProArt Color Center care facilitează calibrarea monitorului în funcție de preferințele sau cerințele profesionale. Acesta este un instrument online centralizat conceput pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze centralizat acuratețea culorilor a mai multor afișaje ProArt. De asemenea, permite verificarea ultimei calibrări, când ar trebui să fie recalibrat și să programeze momentul următoarei calibrări, chiar dacă se folosesc mai multe monitoare, cu parametri diferiți de culoare și sunt situate în alte locații.

ProArt Display PA279CRV este un monitor 4K HDR de 27 inchi conceput pentru profesioniștii în editarea video. Acest afișaj Calman Verified are o gamă largă de culori cu acoperire de 99% DCI-P3 și 99% Adobe RGB, fiind calibrat din fabrică la Delta E 2 pentru o acuratețea culorilor.

Pentru un plus de confort, portul USB-C integrat oferă suport DisplayPort, transferuri de date super-rapide și o alimentare la 96 W printr-un singur cablu. Astfel că poate fi conectat extrem de simplu și de rapid la un ultraportabil performant.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *