Razer Edge, consolă portabilă de gaming prezentată la CES 2023

În cadrul CES 2023 a fost anunțată consola portabilă de gaming Razer Edge, în două variante, una Wi-Fi, cealaltă 5G. Aceasta are un ecran AMOLED de 6.8” cu rezoluție 2400×1080 pixeli și o rată de refresh 144Hz, fiind bazată pe noua platformă de gaming Snapdragon G3x Gen 1.

Mai are 8GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128GB, plus suport microSD de până la 2TB și o baterie internă de 5000mAh.

Beneficiază de un sistem de răcire activ, astfel că poate fi utilizată fără reținere și pentru sesiunile lungi de gaming.

Razer Edge poate să ruleze alături de jocurile native și titluri AAA fără a face compromisuri în privința performanței, zice producătorul. Permite atât rularea jocurilor din GamePlay Google, din magazinul propriu Razer și altele de PC sau Xbox Cloud prin streaming.

Razer Edge va fi lansată pe 26 ianuarie în SUA în două versiuni: Razer Edge (Wi-Fi) disponibilă exclusiv pe pagina Razer.com și în magazinele RazerStore din SUA la prețul de 399,99 dolari și Razer Edge 5G disponibilă exclusiv pe pagina Verizon.com și în magazinele Verizon.

Pentru mai multe detalii despre Razer Edge verificați acest link.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *