ASUS BR1102, laptop pentru elevi

ASUS prezintă laptopul ASUS BR1102 dedicat în special elevilor, disponibil atât în forma tradițională gen clapetă, cât și în cea convertibilă cu ecran rabatabil la 360°. Se laudă cu un design robust și compact cu ecran de 11,6 inchi, fiind capabil să reziste la căderi, lovituri și uzura zilnică. Este certificat standardelor de durabilitate de grad militar, BR1102 și dispune de o tastatură rezistentă împotriva vărsărilor accidentale, de un exterior rezistent la deteriorare și zgârieturi, de componente ranforsate, precum și de o bară de protecție din cauciuc de jur împrejur. Adică este un laptop construit pentru a face față într-un ghiozdan sau rucsac de elev.

ASUS BR1102 este echipat cu un procesor Intel Core din generația a 12-a tip N, sistem de operare Windows 11 Education, baterie cu autonomie de până la 10 ore, conectivitate WiFi 6, camera web cu tehnologie pentru reducerea zgomotului de imagine și clapetă pentru intimitate, dar și de o cameră cu senzor de 13 MPix pe spatele ecranului.

De asemenea, BR1102 se mai laudă cu stocarea duală expandabilă, cu ecranul certificat TÜV și durata lungă de viață a bateriei pentru întreaga zi. De menționat că tastatura este tratată cu ASUS Antimicrobial Guard ce determină inhibarea dezvoltării bacteriilor cu peste 99% pe o perioadă de 24 de ore, ajutând la menținerea suprafețelor laptopurilor curate și igienice.

Interesant laptop acest ASUS BR1102, mi-ar plăcea să am așa ceva în bagajele de vacanță. Ușor și bun pentru sarcini uzuale. Văd că stă foarte bine și la capitolul conectică.

Sunt curios când și la ce prețuri va fi disponibil comercial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *