Căștile wireless HUAWEI FreeBuds 5i, anunțate oficial în România

Huawei anunță lansarea căștilor True Wireless Stereo (TWS) HUAWEI FreeBuds 5i ce vor fi disponibile în România cât de curând. Acestea se laudă cu o calitate audio foarte bună, fiind căștile TWS cele mai bune în gama lor de preț. Din câte am observat, la precomandă au un preț de 419 Lei, pe site-ul oficial Huawei.

HUAWEI FreeBuds 5i moștenesc calitatea sunetului și funcția de anulare activă a zgomotului (ANC) din seria FreeBuds, totul cu un design plăcut, mai multe moduri ANC și de egalizare EQ, precum și funcția Dual Device Connection pentru comutarea fără întreruperi a diferitelor dispozitive și sisteme de operare.

Se pare că stau bine și la capitolul autonomie. HUAWEI FreeBuds 5i ar fi capabile de o autonomie de până la 28 de ore dacă carcasa este complet încărcată iar la o încărcare de doar 15 minute mai pot fi redate încă 4 ore de muzică.

Îmi place cum arată cutiuța de încărcare a HUAWEI FreeBuds 5i, are un design simplu, cu o suprafață texturată și este disponibilă în culorile Isle Blue, Nebula Black și Ceramic White.

Căștile au o greutate de numai 4.9 grame și au o tijă de doar 22mm, astfel că par a fi și confortabile la purtare.

La fel de important este și cum se aud, nu? Căștile HUAWEI FreeBuds 5i promit o experiență muzicală de calitate, fiind certificate Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Utilizează codecul audio LDAC HD și efecte multi-EQ, pentru a reda și transmite audio HD, asigurându-se că sunetul original este redat cât mai fidel.

Bineînțeles că prin intermediul aplicației de pe telefon sunetul poate fi controlat conform propriilor preferințe cu ajutorul funcției Multi-EQ, având mod Bass boost sau Treble boost.

Pentru a fi deranjați cât mai puțin de ambianța mediului exterior, căștile HUAWEI FreeBuds 5i au o tehnologie hibridă de anulare a zgomotului. Sunt echipate cu dual-mic ANC și tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, care detectează zgomotul extern dar și captează zgomotul suplimentar din canalul urechii, oferind o profunzime maximă a zgomotului ANC de până la 42 dB.

Sunt rezistente la apă (IP54) și permit conexiunea cu două dispozitive în același timp.

Sper să le pot utiliza curând, să văd dacă se aud cât de cât ok. Pentru că modelul Freebuds Pro 2 mi-a plăcut foarte tare iar așteptările sunt destul de ridicate, chiar dacă sunt la jumătate din preț.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *