Căștile wireless Philips TAG5106, bune atât pentru gaming cât și pentru muzică

Sunt anunțate căștile wireless de gaming Philips TAG5106, ce se laudă că ar oferi o calitate audio foarte bună atât pentru jocuri cât și pentru muzică, plus că acceptă conexiuni atât Wi-Fi pe 2.4GHz cât și Bluetooth, dar și cu fir. Acestea sunt deja disponibile la un preț în jurul a 492 de Lei.

Caracteristici cheie ale acestor căști wireless sunt următoarele

  • Drivere de 50mm
  • Microfon detașabil cu anulare a zgomotului
  • Conexiune wireless duală: 2,4 GHz/Bluetooth dar și conexiune cu fir de 3.5mm
  • Sunet surround DTS Headphone:X 2.0
  • Iluminare LED integrată
  • Durată de viață a bateriei de 45 de ore
  • Design ergonomic pentru un confort de lungă durată

Căștile Philips TAG5106 sunt dotate cu tehnologia DTS Headphone:X 2.0 next-gen, cu sunet surround 7.1 și promit o redare îmbunătățită a basului, claritate audio, precum și un nou nivel de percepție a distanței care face diferența între sunetul din câmpul apropiat și cel din câmpul îndepărtat. Au drivere de 50 mm reglate de specialiști în acustică ce promit un sunet bogat și precis.

După cum am amintit și anterior, Philips TAG5106 pot fi conectate la sursele audio prin wireless de 2.4GHz, dar și prin intermediul unui conector auxiliar de 3.5mm. Se laudă cu o autonomie de până în 45 de ore a bateriei.

Chiar sunt curios cum se aud, pentru că pe vremuri Philips făcea niște scule audio chiar mișto.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *