Sunt anunțate noile smartphone-uri moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13

Motorola anunță lansarea noilor dispozitive moto g – moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13, toate cu un design modern, sistem foto îmbunatățit față de generația anterioară și care vor fi disponibile cât de curând și în România.

Moto g73 5G, cel mai performant al seriei, se laudă cu un sistem de camere avansat, cea principală având un senzor de 50 MPix, capabil să realizeze imagini chiar și în condiții de lumină slabă datorită tehnologiei Ultra Pixel care combină patru pixeli într-unul mai mare de 2.0um. De asemenea, are și cameră ultrawide cu un senzor de 8MPix cu funcție Macro Vision.

Acesta are un ecran de 6.5 inchi cu rezoluție FHD+ și o rată de refresh de 120Hz, procesor MediaTek Dimensity 930 5G dar și 8GB de memorie RAM. Telefonul are o baterie cu o capacitate de 5000mAh și vine cu un încărcător de 30W.

Moto g53 5G are un procesor Snapdragon 480+ 5G și 4/6/8GB de memorie RAM, funcție de configurație, iar sistemul său foto principal are o cameră principală de 50Mpix cu tehnologie Quad Pixel dar și o alta ultrawide. Și acesta are un ecran de 6.5 inchi cu o rată de refresh de 120Hz dar și o baterie cu capacitate de 5000 mAh.

De menționat că ambele modele moto g73 5G și moto g53 5G vin cu Thinkshield Mobile, o aplicație de securitate care îmbunătățește protecția la fiecare nivel. Există aplicația Moto Secure care gestionează securitatea rețelei și prin intermediul căreia pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, ba chiar permite și crearea unui folder secret pentru păstrarea datelor sensibile.

O altă soluție, Family Space, propune un „spațiu sigur” ce le permite părinților să stabilească limite copiilor pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor, filtrarea conținutul inadecvat și chiar să creeze mai multe profiluri.

Moto g23 are tot un ecran de 6.5 inchi, cu rezoluție HD+ și o rată de refresh de 90Hz, un procesor Mediatek Helio G85, cameră principală de 50Mpix, o alta cu unghi de cuprindere de 125º și funcție MacroVision dar și încărcare Turbo la 30W.

Mezinul moto g13 are același ecran HD+ de 6.5 inchi la 90 Hz, dar și același procesor MediaTek Helio G85, o cameră principală de 50Mpix, cameră Macro și conectivitate 4G.

Toate cele patru dispozitive rulează sistemul de operare Android 13, într-o versiune curată, My UX, după cum am remarcat de atâtea ori la smartphone-urile acestui producător.

Chiar sunt curios la ce prețuri vor fi comercializate în România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *