Honor Magic 5 Lite, disponibil în România

Honor anunță noul model de nivel mediu Honor Magic 5 Lite, disponibil în România la un preț în jurul a 1800 de Lei.

Noul smartphone are un ecran curbat OLED de 6.67 inchi cu o rezoluție de 2400×1080 pixeli, o rată de refresh de până la 120Hz și luminozitate de 800nits, un procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G, 6GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128GB. Clar, o configurație de nivel mediu, bună pentru orice aplicație de Android.

La capitolul foto-video se remarcă doar prin camera principală de 64MPix cu lentile F1.8. Camera cu unghi larg are un senzor de numai 5MPix (F2.2) și mai are o cameră macro de 2 MPix (f2.4). Sincer să fiu, camerele suplimentare mi se par puse la mișto, pentru că nu prea ai ce face cu ele. Camera frontală este de 16Mpix.

De remarcat că este un terminal cu o grosime de doar 7.9mm dar care are integrată o baterie cu o capacitate de 5100mAh, astfel că promite o autonomie de invidiat. Vine cu încărcător de 40W.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial Honor.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *