Nokia G22, smartphone-ul pe care ți-l poți repara singur (MWC 2023)

În cadrul MWC 2023 este prezentat un smartphone de buget chiar interesant, pe care ți-l poți repara singur-singurel acasă. Se numește Nokia G22 iar ghidul său de reparații este supervizat de către cei de la iFixit.

Habar nu am dacă la pachet vine direct cu sculele necesare sau nu. În orice caz, o idee foarte, foarte bună iar cei mai îndemânatici vor fi chiar încântați să îl repare fără ajutor specializat. Mă rog, pe de altă parte, cei îndemânatici își pot cumpăra o trusă iFixit pentru a repara aproape orice telefon.

Nokia G22 vine cu sistem de operare Android 12, un ecran de 6.52 inchi cu rezoluție 720×1200 pixeli, un procesor Unisoc T606 la 1.6GHz, 4GB memorie RAM și stocare internă de 64GB sau 128GB, cu suport pentru carduri microSD de până la 2TB.

Are o baterie de 5050mAh ce promite până la 3 zile de autonomie, cu încărcare pe 20W. La capitolul foto să nu aveți prea mari așteptări – are o cameră principală de 50MPix și încă două degeaba, una de 2MPix pentru adâncime și încă una de 2Mpix pentru Macro. Frontal are dispusă o cameră de 8MPix.

Nokia G22 ar costa cam 180 de Euro. Deci, nu cred că vine și cu sculele iFixit.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *