Smartphone-ul pliabil Oppo Find N2 Flip a fost prezentat oficial în România

Oppo a prezentat oficial în România smartphone-ul pliabil Oppo Find N2 Flip care se găsește deja în magazinele de profil la un preț de aproximativ 5000 de Lei, într-o ofertă cu o husă specială și niște căști wireless.

Evenimentul de prezentare s-a desfășurat în incinta unei galerii de artă bucureștene, printre frumoase tablouri admirate de toți cei prezenți. Momente de dans, antren, taclale, zâmbete, o mulțime de participanți, bloggeri, vloggeri, jurnaliști, vedete, oficiali ai mărcii, tiktok-eri, influenceri și mai ales influencerițe, cel puțin așa presupun pentru că eu personal nu prea le/îi cunosc, dar după cum își făceau poze la panoul Oppo și tot felul de selfie-uri apetisante, din filmul ăla erau.

În orice caz, un eveniment de bun gust, la care personal nu am mai participat de ceva timp.

Vedetă a fost totuși noul Oppo Find N2 Flip, care se vrea cel mai cel din univesul actual al pliabilelor din toate punctele de vedere. Cu o construcție tip clapetă și fără vreo fantă sesizabilă la pliere, dar cu o cută care tot se vede pe centrul ecranului la depliere, este un smartphone care arată chiar bine și care poate fi manevrat destul de facil. Are o grosime de 7.45mm când este depliat și de vreo 16mm când este pliat, în acest fel având loc mai ușor într-un buzunar de pantalon.

La partea de specificații se laudă cu un ecran mare Amoled de 6.8 inchi cu o rată de refresh de 120Hz (cel care se pliază), plus încă unul aflat pe capac lângă camere, de 3.26 inchi. Pe cel secundar pot fi afișate tot felul de notificări și widget-uri și poate fi utilizat și pentru încadrare la captarea fotografiilor și videoclipurilor.

Oppo Find N2 Flip are un procesor Dimensity 9000+, 8GB memorie RAM și o capacitate de stocare internă de 256GB. De asemenea, este dual-sim 5G și are o baterie de 4300mAh, cea mai mare capacitate pe un smartphone pliabil cică (cel puțin până acum). Vine cu alimentare rapidă și se poate încărca total cam într-o oră.

Parcă voiam mai mult la capitolul foto de la un astfel de smartphone cu pretenții. Sistemul foto principal are o cameră de 50Mpix și o alta ultrawide de 8Mpix. Filmează doar 4K/30fps, personal aș fi preferat 4K/60fps. Însă filmează 1080p/60fps.

Camera pentru selfie este de 32Mpix. Se laudă că poate capta imagini de cea mai bună calitate, atât datorită procesorului special MariSilicon X Imaging NPU cât și datorită colaborării cu Hasselblad, care a ajutat din câte înțeleg la algoritmul de calibrare al culorilor, ca rezultatele să fie cât mai naturale.

Rămâne de văzut cât de bine se comportă la acest capitol, dacă voi avea ocazia să-l utilizez. Dacă nu, nu, asta e.

În orice caz caz, Oppo Find N2 Flip este un smartphone pliabil atrăgător, cu un design premium, cu o configurație destul de performantă, așa că nu mă îndoiesc că are și un comportament optim, pentru o experiență de utilizare cât mai plăcută posibil.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *