HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15 sunt disponibile comercial în România

HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15 sunt disponibile în România cu prețuri începând de la 3299 lei și pot fi achiziționate din magazinul online HUAWEI Store cu plata în 12 rate fără dodândă, ceea ce poate fi de un real ajutor pentru oricine.

De exemplu, eu de mulți ani îmi cumpăr ce am nevoie în materie de electronice în rate fără dobândă prin intermediul cardului de credit iar acest lucru îmi este de mare ajutor, pentru nu am întotdeauna o sumă atât de mare disponibilă. Așa mi-am cumpărat camera foto, obiective, camera de acțiune și cu siguranță o voi face și când va trebui să schimb laptopul sau televizorul.

Trebuie să spun că am testat anul trecut modelele Huawei Matebook X Pro și Huawei Matebook D16, de care am rămas plăcut impresionat, au destule atuuri pentru a se face remarcate și utile.

Ce mă nedumerește la aceste două noi modele disponibile comercial la noi este faptul că sunt dotate cu procesoare Intel de generația a 11-a, când acum în 2023 au început să apară laptopuri cu generația a 13-a de la Intel. Nu mă înțelegeți greșit, generația a 11-a de la Intel este una performantă, ce se poate dovedi utilă într-o variatate de situații, dar totuși. Dar prețurile de comercializare sunt atractive, așa că este de înțeles și de ce s-a integrat această generație.

De remarcat că ambele laptopuri Huawei sunt subțiri și ușoare, facile la transport. HUAWEI MateBook D14 cântărește doar 1.38kg și are o grosime d e15.9mm iar HUAWEI MateBook D15 are o greutate dee 1.6Kg și 16.99mm grosime.

Acestea pot fi configurate cu o memorie RAM de până la 16GB și cu soluții de stocare SSD NVMe PCle.

Interesante și soluțiile software Huawei. De exemplu, funcția Super Device care oferă o modalitate de a conecta laptopul cu alte dispozitive sau Multi-Screen Collaboration prin intermediul căreia pot conecta o tabletă Huawei la un astfel de laptop și să folosească tableta ca bloc de desen sau ca un al doilea ecran, sau pur și simplu pentru transfera fișiere.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *