Philips 45B1U6900C – Monitor imens cu ecran de 44.5 inchi

Imensul monitor Philips 45B1U6900C combină practic două monitoare într-unul singur. Acesta are un ecran mare de 44.5 inchi (113cm), o rezoluție de 5120×1440 pixeli, un aspect SuperWide 32:9 curbat și unghiuri de vizualizare de 178/178 grade, totul pentru cât mai multă informație vizuală la dispoziția utilizatorului.

Ce să mai, un monitor care poate fi utilizat în locul altora două separate, ecranul de 44.5 inchi al acestuia, cu aspect ultra larg, permite utilizatorilor să afișeze simultan mai multe ferestre sau sa aibă o perspectivă mai generoasă asupra conținutului afișat în programe precum cele de editare video, grafică, CAD/CAM sau, de ce nu, în jocuri sau la vizionarea filmelor în format cinematic.

Panoul VA cu care vine echipat este capabil să ofere imagini vibrante cu un contrast ridicat iar curbura 1500R a acestuia contribuie la o experiență mai plăcută.

O altă caracteristică importantă este funcția de andocare USB–C care permite transferul semnalului video, încărcarea dispozitivelor conectate și transferul rapid de date cu un sigur cablu în timp ce conectorul RJ45 facilitează conexiunea la Internet. Așa că, cine are Thunderbolt pe echipament, îl vor folosi la capacitățile sale maxime.

Pe lângă funcționalitățile menționate mai sus, monitorul dispune de certificare VESA HDR 400 pentru eficiență la afișarea culorilor, un suport pentru căști și un comutator KVM pentru controlul simultan a două PC-uri. De asemenea, certificarea suplimentară TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 asigură protecție împotriva oboselii ochilor cu ajutorul filtrului pentru lumina albastră.

Acest meseriaș monitor Philips 45B1U6900C va fi disponibil începând cu luna aprilie la prețul recomandat de 5369 lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *