Motorola Edge 40 – Un smartphone care redefinește categoria de mijloc

Motorola oferă tot mai multe surprize pe piața smartphone-urilor din câte văd. După ce m-a impresionat cu al său Motorola Edge 40 Pro, un adevărat camera-phone dar la un preț cu mult sub al concurenței, iată că anunță noul Motorola Edge 40, un terminal din gama de mijloc dar cu specificații chiar interesante, unele moștenite de la gama de top.

De exemplu, este primul terminal din categoria de mijloc la care văd certificare IP68 împotriva apei și a prafului, încărcare wireless, precum și stabilizare optică OIS pe camera principală. Totul, atenție, la un preț de numai 2400 de Lei.

Alte specificații sună cam așa – procesor Mediatek Density 8020, 8GB memorie RAM, capacitate internă de stocare de 256GB, baterie de 4400mAh cu încărcare rapidă la 68W, plus wireless la 15W. Continuăm cu un ecran OLED de 6.55 inchi, cu o rezoluție FHD+ (2400×1080 pixeli) și o rată de refresh de 144Hz.

Sistemul foto principal este compus dintr-o cameră de 50MPix cu lentile f/1.4 și stabilizare optică OIS, plus o cameră ultrawide de 13MPix și cu unghi de cuprindere de 120°. Este capabil să filmeze 4K UHD (30 fps) și FHD (60/30 fps). Camera frontală are un senzor de 32Mpix.

Și, din câte am văzut pe internet, arată chiar foarte bine acest smartphone Motorola Edge 40. Plus că este și foarte subțire, are o grosime de numai 7.49mm.

Din punctul meu de vedere, Motorola Edge 40 este un smartphone care redefinește capacitățile clasei de mijloc care, la prețuri tot mai rezonabile, trebuie să împrumute tot mai multe caracteristici de la cea de top.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *