Vacanță poloneză alături de Huawei P60 Pro, doar în câteva instantanee

Așa cum este obiceiul de ani buni încoace, din fiecare vacanță în care avem norocul să mergem ne întoarcem și cu multe, foarte multe instantanee realizate cu smartphone-urile pe care le am la dispoziție în acele momente.

În luna mai am avut la dispoziție noul Huawei P60 Pro în vacanța noastră grecească de primăvară, iată că acum, în Munții Tatra și prin împrejurimi m-am folosit de același smartphone, în continuare declarat cel mai bun pe partea foto de către cei de la dxomark. Bănuiesc că până apare Huawei Mate 60 Pro, care îi va lua locul.

Despre comportamentul lui Huawei P60 Pro nu am a vă dezvălui noi detalii, le-am făcut la vremea lansării acestuia când v-am arătat cu pozează și cum filmează, dar v-am povestit și despre alte caracteristici importante ale sale.

Și, după cum mă așteptam deja, am realizat o mulțime de instantanee prin locurile frumoase pe care le-am călcat și vizitat, fie că au fost trasee montane, lacuri, cu peisaje de-ți taie răsuflarea, case muzeu, palate imperiale, memoriale și multe altele, dimineaț, ziua sau noaptea, pe lumină sau pe întuneric. Nu m-a dezamăgit nici de această dată, rezultatele fiind cu adevărat de calitate, tocmai bune de partajat pe site-urile de socializare sau de păstrat în cutiuța digitală cu amintiri.

Din acest punct de vedere, fiind un camera-phone complet, cu tot ceea ce este necesar – o cameră foto principală, una cu unghi larg de cuprindere și o alta cu zoom și funcții macro, fiind pregătit pentru aproape orice situație de fotografiere.

Imaginile vor grăi de la sine de altfel, cel puțin așa sper.

În drumul nostru către Tatra polonezi ne-a oprit pentru câteva ore în cei slovaci, mai exact la lacul Strbske Pleso, un loc ce ne-a plăcut nouă tare când l-am vizitat în 2019. Și am dorit să revenim. În continuare la fel de frumos acolo.

Zakopane este cea mai mare stațiune montană a polonezilor și, după cum ne-am așteptat, este mega aglomerată, dimineața, la prânz sau seara.

I-am luat la pas străduțele și muzeele, am făcut baie de mulțime pe străzile sale pietonale, ne-am zgâit la tot și la toate, i-am admirat căsuțele din lemn în stilul Zakopane…

Iar bogăția de culori a suvenirelor nu am trecut-o cu vederea…

Palatul Wavel din Cracovia ne-a încântat prin arhitectura dar și prin istoria sa. Nu l-am văzut pe tot la interior, nici nu cred că se poate într-o singură zi, nu cred că am avea atâta putere și forță în noi, dar cât am văzut ne-a plăcut.

Cracovia ne-a plăcut, este un oraș istoric spectaculos, cu o mulțime de obiective turistice și istorice, care merită un city-break. Doar câteva ore am petrecut pe străzile sale pietonale, restul zilei fiind alocat turului din Palatul Wavel. Vom mai reveni cu siguranță în Cracovia, cât de curând posibil.

Prima plimbare montană am făcut-o în Parcul Național Tatra, pe cel mai popular traseu polonez de altfel, către lacul Morskie Oko, Ochiul Mării în traducere, pentru că o legendă ar spune că este legat nu știu cum prin ce canal cu nu știu ce mare.

Pe cât de bine se descurcă la fotografia urbană, Huawei P60 Pro produce și niște instantanee peisagistice spectaculoase zic eu.

Mai multe impresii despre acea mică excursie, pe blogul meu de călătorii aici. Toate pozele de acolo sunt realizate cu același smartphone.

La fel de mult ne-a plăcut traseul pe Dolina Pieciu, Valea celor Cinci Lacuri din Munții Tatra, unde peisaje minunate ni s-au așternut privirilor dar și celor trei lentile ale lui Huawei P60 Pro.

Mai multe impresii despre acest traseu, aici. La fel, toate pozele au fost realizate cu Huawei P60 Pro.

Acestea sunt doar câteva din cele peste 2500 de poze realizate cu Huawei P60 Pro pe parcursul acestei vacanțe poloneze în care ne-am simțit chiar foarte bine. Multe dintre acestea vor fi disponibile cât de curând și pe blogul meu de călătorii, hailaplimbare.ro, pentru că mai am mulțime de impresii de relatat din frumoasa noastră vacanță poloneză.

Iar cu siguranță în Polonia vom reveni cât de curând, pentru că mai avem câteva trasee de făcut în Tatra dar și alte muzee de explorat în Cracovia și pe linia de castele Cuibul Vulturului, la care nu am avut timp să ajungem de această dată.

Așa că, Huawei P60 Pro mi-a confirmat încă o dtă, deși nu mai era nevoie, că te poți baza pe el pentru realizarea unor instantanee deosebite, chiar și într-o vacanță în care vizitezi locuri frumoase, cu peisaje spectaculoase și obiective turistice interesante.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Vacanță poloneză alături de Huawei P60 Pro, doar în câteva instantanee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *