Am văzut noul ceas cu aur Huawei Watch Ultimate Design. Și mi-a plăcut!

Huawei Watch Ultimate este cel mai mișto ceas inteligent la ora actuală, din punctul meu de vedere, cel puțin dintre cele făcute de Huawei. Și nu doar, se bate de la egal la egal cu granzii din industrie, atât la nivel de construcție și design, cât și la nivel de ecosistem și aplicații.

Iată că am avut ocazia să văd și să probez noul ceas cu aur, da, ați văzut bine, cu aur, Huawei Watch Ultimate Design se cheamă. Practic un Huawei Watch Ultimate dar cu aur solid sau placat atât pe carcasă cât și pe curea. Un ceas inteligent cu un design chiar deosebit, de lux, pentru cei care apreciază genul acesta de accesorii și care își și permit să achiziționeaze unul. Că, să-ți placă e una, să-ți și permiți e alta…

Personal chiar îmi place cum arată, atât combinația de culori negru cu auriu, cât și design-ul său de ceas premium-sport, cu finisaje de cea mai bună calitate. Aceeași carcasă din metal lichid cu zirconiu, folosit în industria ceasurilor de lux, tot o ramă din ceramică a cadranului, tot geam din safir.

Aurul este prezent pe rotița principală, partea superioară a acestuia fiind din aur masiv de 18k, pe cele șase elemente din partea superioară a cadranului, dar și suflat pe cadranul din ceramică, pe celelalte două butonașe de control și pe curea. Am întrebat câte grame de aur au intrat în componența ceasului, nu am primit (încă) un răspuns.

E un ceas frumos, fără doar și poate, bărbătesc, care atrage privirile, făcut să impresioneze și să epateze. Să fim sinceri, oricine ar fi încântat să aibă o așa frumusețe la mână. Dar… după cum am amintit anterior, trebuie să și ai anumite resurse financiare pentru a-l pune permanent pe mână, nu doar așa, pentru câteva minute cum l-am avut eu.

Stau strâmb și judec drept – oare de ce nu au făcut și un ceas de damă la fel? Părerea mea că doamnele și domnișoarele ar fi apreciat mai tare un astfel de accesoriu… Iar un cadou de Crăciun ar fi tocmai potrivit, nu?

Până la urmă, nu se știe niciodată cum dă bunăstarea peste tine. Cum elegant mi-a spus-o un vânzător dintr-un magazin de ceasuri de lux elvețiene când am intrat din întâmplare ca să căscăm gura. Mi-am dat seama imediat că nu avem ce căuta acolo, era prea de lux din punctul nostru de vedere, dar vânzătorul ne-a spus că niciodată nu se știe… Clar e că am ieșit tot sărac dar parcă mai optimist… 😀

La capitolul specificații și caracteristici nu se deosebește cu nimic de fratele său fără de aur, dar la fel de mișto din punctul meu de vedere, Huawei Watch Ultimate – aceleași funcții, aceleași performanțe, aceleași moduri de monitorizare pentru activitățile fizice și sportive, același ecosistem.

Singurele elemente distincte, pe lângă aurul de pe carcasă, mai sunt noile cadrane virtuale în aceleași nuanțe cromatice, precum și culorile iconițelor de aplicații, la fel și acestea, în aceleași nuanțe negru-auriu.

Să nu uit, la pachet mai vine cu încă două curele, una HNBR dar și aceasta cu catarama aurită, plus o alta specială pentru schi, de prins peste geaca impermeabilă. Există și 4 zale suplimentare pentru cureaua metalică și, mai mult, aceasta poate fi ajustată și din catarama sa într-un mod pe cât se poate de simplu.

Huawei Watch Ultimate Design costă aproximativ 3000 de Euro, vine cu 3 ani de garanție dar și cu livrare VIP dacă este comandat direct de pe Shop-ul Huawei România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *