Philips 49B2U5900CH – Monitor de business cu ecran imens, de 49 de inchi, disponibil în România

Philips anunță în România monitorul cu ecran imens 49B2U5900CH, echipat cu un afișaj curbat 32:9 SuperWide de 48.8 inchi și dedicat în special utilizatorilor de business.

Atracția principală a acestui monitor este cu siguranță diagonala imensă a ecranului, de 48.8 inchi cu rezoluție de 5120×1440 pixeli, practic echivalentul  a două ecrane Quad HD 16:9 amplasate unul lângă celălalt. Adică în loc de două monitoare pe birou poți utiliza bine-mersi doar unul, pe care să afișezi mai multe ferestre active cu aplicațiile necesare desfășurării activităților profesionale.

De menționat că monitorul Philips 49B2U5900CH are interfață de andocare USB-C și conector RJ45 pentru acces rapid al laptopului conectat (modelele noi nu mai au astfel de conector de rețea) la resursele interne ale rețelei companiei.

La acesta pot fi conectate mai multe surse video, chiar are un comutator KVM integrat pentru schimbarea acestora printr-o simplă apăsare. Există și o funcție Smart KVM ce permite schimbarea între mai multe surse de semnal video prin simpla apăsare de trei ori a tastei “Ctrl” de pe tastatura laptopului sau computerului.

O altă caracteristică importantă a modelului Philips 49B2U5900CH este camera web de 5MPix cu suport pentru tehnologia Microsoft Hello, un accesoriu extrem de utilizat la ora actuală în mediile profesionale și de business. Utilizatorii beneficiază de o calitate video superioară a apelurilor video dar au și posibilitatea de a se autentifica automat la toate conturile Microsoft folosind recunoașterea facială, grație funcției Microsoft Hello.

Philips 49B2U5900CH promite imagini de calitate și este potrivit pentru un număr extins de  arii profesionale, fiind certificat conform standardului DisplayHDR 400, dar și datorită tehnologiei SmartImage integrate și a abilității de a afișa până la 1,07 miliarde de culori.

Philips 49B2U5900CH va fi disponibil din această lună în România la prețul recomandat de 5.959 lei.

Toate detaliile pot fi consultate pe site-ul Philips România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *