Kwumsy K3 – Tastatură mecanică cu ecran tactil de 13 inchi și slot pentru SSD-uri M.2

Din ciclul ce am mai văzut mișto pe internet – Kwumsy K3, o tastatură mecanică chiar interesantă, care are suplimentar un ecran tactil de 13 inchi dar și un slot pentru SSD-uri M.2, util pentru stocare suplimentară.

Clar, am mai văzut un ecran suplimentar pe laptopurile Duo de la ASUS, accesoriu considerat util de către anumite categorii de utilizatori, pentru extinderea spațiului de lucru în anumite aplicații productive sau creative. Și, de ce nu, un astfel de accesoriu poate fi la fel de util și dacă este integrat într-o tastatură, pentru același gen de aplicații sau, pur și simplu, pentru extinderea spațiului vizual.

Funcționează și ca stație de andocare USB, ba chiar are destul porturi conectoare – două USB Tip-C, două porturi USB 3.0 Tip-A dar și un cititor de carduri SD. Există, după cum am menționat anterior, un slot M.2 2280 poziționat sub ecran, ba chiar și o pereche de difuzoare stereo.

Tastaturii Kwumsy K3 nu-i lipsește iluminare de fundal RGB dar și comutatoare și taste cherry de 18mm interschimbabile “la cald”. Iluminarea RGB are 20 de efecte de iluminare diferite și există, de asemenea, benzi de lumină RGB de-a lungul părților laterale ale tastaturii.

Ecranul este tactil, de tip IPS, are o rezoluție de 1920×720 pixeli și o rată de refresh de 60Hz, luminozitate de până la 300 nits. Se poate regla poziția ecranului între 0 și 90 de grade, pentru unghiul de vizualizare perfect pentru fiecare.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul producătorului. Văd că se comercializează și în Europa, prețul fiind în jurul a 370 de dolari.

De ce nu, poate fi o idee de cadou de Crăciun pentru un pasionat de gadget-uri și tehnologie, personal chiar mi-ar plăcea să mă folosesc de așa ceva pe birou. Numai că nu am fost destul de cuminte… 😀 Poate voi ați fost…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *