AOC AGON PRO PD49 – Un monitor deosebit cu ecran curbat de 49 de inchi, realizat împreună cu Porsche Design

AGON by AOC în colaborare cu Porsche Design anunță un monitor chiar mișto, Porsche Design | AOC AGON PRO PD49, cu ecran curbat de 49 de inchi și un design deosebit, inspirat de vestita marcă auto.

În primul rând că are un design deosebit, inspirat din cel al vestitelor mașini sport. Suportul său este din aluminiu sablat și integrează elemente care amintesc de volanul și de spițele roților în timp ce partea din spate este inspirată de grila radiatorului unui Porsche 911. Design unic al afișajului, logo-ul afișat la pornire, elementele RGB dinamice și personalizabile sunt alte detalii pe care designerii nu le-au trecut cu vederea și care îi conferă propria personalitate.

Ecranul QD-OLED al lui PD49 are o grosime de numai 5mm, o rezoluție de 5120×1440 pixeli, luminozitate maximă de 1000 niți și o rată de refresh de 240Hz, pentru sesiuni de gaming fluide și fără sacadări. De menționat că este capabil să afișeze 99% din gama de culori DCI-P3.

Dincolo de calitatea vizuală promisă, PD49 vine și cu multiple opțiuni de conectivitate. Are suport HDMI 2.1 și DP 1.4, hub USB cu patru porturi USB 3.2 și port de rețea RJ-45. Totul cu funcție de andocare USB-C care permite alimentarea cu energie de până la 90W a dispozitivelor compatibile. Nu-i lipsește un comutator KVM ce permite conectarea a două computere/laptopuri simultan.

Există și difuzoarele stereo integrate, de 8W fiecare, de care sunt curios de cât de bine se aud, ar trebui să fie capabile să ofere un sound ca niciun alt monitor.

Porsche Design AGON PRO PD49 va fi disponibil în magazinele Porsche Design și în magazinele specializate la un preț recomandat de 2190 de euro. Așa că și-l permite numai cine are și un Porsche adevărat în garaj. 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *