HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition – Tableta cu ecran care imită hârtia

Huawei anunță și o tabletă interesantă, HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition, al cărui ecran are capacitatea de a imita foaia de hârtie, pentru o experiență vizuală și de lucru cum nu prea mai întâlnim acum în era digitală.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition are un ecran IPS de 11.5 inchi, rezoluție de 2800×1840 pixli și o rată de refresh de 144Hz, cu finisare mată capabilă să elimine 97% din interferențele luminoase. Promite, după cum am menționat anterior, o experiență de citit sau de scris întocmai ca una clasică, de parcă te-ai folosi de un pix sau stilou și o coală sau caiet de hârtie. Chiar sunt curios dacă este întocmai așa, mai ales că Huawei pune la dispoziția utilizatorilor și ceva aplicații dedicate pentru notițe și desenat, precum și un stylus nou și performant.

Tableta este motorizată de un procesor Qualcomm Snapdragon 888, asistat de 12GB memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 256, totul într-o formă extrem de compactă, cu o grosime dee 6.4mm și o greutate de 508 grame. Vine cu o baterie de 8300 mAh și are camere frontală și pe spate, în caz că este nevoie pentru videocall-uri sau conferințe online.

Sunt curios dacă va fi comercializată și în România, precum și la ce preț. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Huawei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *