Samsung Ballie – Un mic roboțel companion (CES 2024)

Samsung prezintă în cadrul CES 2024 un mic roboțel companion, cu diverse utilități, după cum se poate vedea în videoclipul concept de mai jos.

După cum ați putut vedea, acest mic și sferic roboțel companion, Samsung Ballie, poate patrula prin casă și transmite imagini video în timp real, poate interacționa cu sistemele IoT de orice gen, comunicarea cu acesta realizându-se prin mesaje cu ajutorul unei aplicații dedicate, poate și aceasta bazată pe AI.

Nu se cunosc mai multe detalii despre acest simpatic Samsung Ballie, nici cât costă, nici când va fi disponibil comercial, nici cât de bine se poate deplasa printre toate “obstacolele” unei case obișnuite. Dar nah, e drăguț…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *