Razer Blade 18 – Primul laptop anunțat cu tehnologie Thunderbolt 5 (CES 2024)

Interesant și acest monstru de gaming cu ecran de 18 inchi de la Razer ce a fost anunțat în cadrul CES 2024. Pentru că este echipat cu primul ecran 4K de 18 inchi și la 165Hz din lume dar și cu tehnologie Thunderbolt 5, cea mai recentă versiune a protocolului de conectivitate de înaltă performanță dezvoltat de Intel.

De exemplu, Thunderbolt 5 permite utilizatorilor să conecteze mai multe ecrane de gaming cu rezoluție mare, stocare de mare viteză și dock-uri all-in-one, prin Bandwidth Boost, cu o viteză de până la 120 Gbps, de trei ori mai multă bandă de lățime decât protocolul de conectare curent.

Nu s-au detaliat mai multe despre configurație dar bănuiesc că va fi dotat cu procesoare Intel de generația a 14-a, cum altfel pentru că are Thunderbolt 5, plus grafică Nvidia, poate chiar și RTX 4090, 16/32GB memorie RAM și stocare de cel puțin 1TB.

La fel ca generația actuală, va fi un desktop replacement adevărat, pregătit atât pentru gaming cât și pentru sarcini profesionale de orice fel.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *