Realme 12 Pro va avea și cameră cu zoom tip periscop

Realme 11 Pro a fost o adevărată revelație pentru mine, fiind din punctul meu de vedere unul dintre cele mai reușite smartphone-uri ale lui 2023. Pentru că este primul smartphone de nivel mediu la care am văzut stabilizare optică pe camera principală și, la fel, primul din categoria sa cu 512GB capacitate internă de stocare. Și pentru că are multe alte atuuri, totul la un preț mai mult decât rezonabil, incredibil chiar.

Iată că noua serie ce va fi lansată în 2024, Realme 12 Pro, este chiar și mai interesantă și de-abia aștept să o primesc la review. Pentru că va avea și un teleobiectiv periscop cu zoom 3X pentru a asigura imagini de calitate superioară în diverse condiții, mai ales pentru fotografia de portret.

Camera principală folosită pe seria Realme 12 Pro folosește senzorul Sony IMX890 cu OIS și cu o dimensiune de 1/1.56 inch si f/1.8 pentru fotografii clare inclusiv noaptea. Nu lipsește nici acum stabilizarea optică OIS, utilă atât pentru înregistrări video stabile dar și pentru poze clare în condiții de iluminare slabă. Normal că noua seria realme 12 Pro va dispune și de o cameră foto cu unghi ultra larg.

Și nu doar atât, s-a umblat și la algoritmii de post-procesare. Astfel, în colaborare cu Qualcomm, susține că și-a îmbunătățit procesarea imaginilor cu ajutorul algoritmului MasterShot. Și vor fi singurele dispozitive din segmentul mid-range care procesează formatul RAW. Algoritmul MasterShot de ultimă generație integrează motorul LightFusion Engine pentru claritate și tonalitate îmbunătățite, plus motorul NightEye Engine pentru fotografii nocturne de calitate superioară.

Ce să mai, realme 12 Pro sună bine de tot, de-abia îl aștept pentru câteva ture foto intense.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *