Seriile de laptopuri și ultraportabile MSI Prestige își fac apariția la CES 2024, extrem de compacte dar cu baterii imense

Și MSI a prezentat o grămadă de laptopuri la CES 2024, de toate felurile, de gaming sau pentru productivitate și creativitate. Cel mai tare m-au atras modelele din seria Prestige AI, echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core Ultra. Pentru că, pe cât de arătoase și de performante sunt, au și dimensiuni extrem de compacte precum și baterii cu o capacitate mare.

În fruntea gamei se află modelul ultra-ușor Prestige 16 AI, cu ecran de 16 inchi, și care cântărește doar 1.5kg. Carcasa este construită dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu, iar la interior a fost integrată o baterie de 99.9WHr ce promite o autonomie remarcabilă, de până la 19 ore.

Prestige 14 AI, modelul cu ecran de 14 inchi, are la rândul său o carcasă subțire dar cu cea mai mare baterie din clasa sa, de 90Whrs. Ambele modele, disponibile în versiunile de 16 și 14 inci, acceptă încărcarea până la PD 3.1 140W.

Mai mult, sunt certificate de Intel Evo și Nvidia Studio, plus că au integrată placă grafică pentru laptopuri NVIDIA
GeForce RTX 40, bănuiesc că până la RTX 4070.

Modelul MSI Prestige 13 AI Evo, are o greutate de numai 990 g și o baterie de 75WHrs. Atât Prestige 16 AI, cât și Prestige 13 AI Evo au obțiune de ecrane OLED în format 16:10, cu o acoperire de 100% a gamei de culori DCI-P3.

Mai multe detalii despre disponibilitate și prețuri încă nu am aflat.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *