Philips 49B2U6900CH, monitor cu ecran imens pentru utilizatorii profesionali

Mișto monitorul ăsta Philips 49B2U6900CH dedicat utilizatorilor din mediul profesional și cu un ecran curbat și imens de 48.8 inchi, cât tot biroul. Se laudă atât cu ecranul cu o diagonală generoasă, plus o rezoluție DQHD (5120×1440 pixeli) de afișezi toate documentele în același timp pe el, dar și cu funcție Smart KVM, plus cu o cameră web integrată cu capabilitate de autoîncadrare, foarte bună pentru meeting-urile online.

Și cum videoconferințele sunt la ordinea zilei acum, în orice companie care se respectă, acest monitor Philips 49B2U6900CH este dotat cu o camera web integrată de 5Mpix, ajustabilă în limita a 30 de grade dar și cu funcție de încadrare automată. Mai mult, pentru ca experiența să fie completă, are și un microfon cu funcție de anulare a zgomotului. Există și un indicator Busylight ce va lumina roșu în timpul convorbirilor. Se poate sincroniza automat cu Microsoft Teams sau se poate acționa și manual folosind butonul dedicat poziționat pe rama inferioară, în stânga ecranului. Nu lipsește un sistem audio stereo 2x5W.

Mișto și funcția Smart KVM ce permite comutarea între două surse de semnal printr-o apăsare triplă a tastei “Ctrl” de pe tastatură, Practic fără să mai stai să apeți pe butoanele meniului său integrat. Are cam tot ce trebuie la nivel de conectică, ba chiar și conector USB-C cu Power Delivery, în caz că ultraportabilul conectat la acesta are doar un singur port USB-C.

Monitorul Philips 49B2U6900CH are încorporat și un suport dedicat căștilor iar ecranul este certificat DisplayHDR400. De altfel, toate specificațiile sunt disponibile online.

Philips 49B2U6900CH  va fi disponibil începând cu luna februarie la un preț în jurul a 6200 de lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *