AOC GAMING Q27G4X, monitor performant cu ecran generos, dar la un preț rezonabil (cât de cât)

Monitoarele au devenit tot mai performante în recenta perioadă, acest fapt traducându-se atât prin diagonale tot mai mari, prin rate de refresh superioare, rezoluții înalte dar și ecrane capabile să ofere imagini de o calitate superioară. Numai că toate aceste beneficii vin și cu prețuri pe măsură, destul de prohibitive pentru majoritatea.

Iată că AOC prezintă un monitor de gaming destul de performant, AOC GAMING Q27G4X pe numele său, dar care poate fi achiziționat de la finele lunii februarie pentru un preț în jurul a 1300 de Lei. Adică rezonabil, comparativ cu fișa sa tehnică.

Acesta se laudă cu un panou Fast IPS cu o diagonală de 27″, destul de generoasă aș completa, rezoluție QHD (2560×1440 pixeli), o rată de reîmprospătare de 180Hz și timpi de răspuns de până la 1ms GtG. De asemenea, are certificare VESA DisplayHDR 400, pentru vizualizarea în condiții optime a conținutului HDR10. Nu-i lipsesc tehnologia Flicker-Free și modul LowBlue, pentru un confort superior al ochilor.

Și, la banii ăștia, AOC GAMING Q27G4X are și suport ergonomic ce-i permite ajustarea pe înălțime, dar și pivotarea, înclinarea și rotația – totul pentru un confort maxim la gaming, muncă sau studiu. Are și suport VESA pntru a fi prins de perete, plus difuzoare integrate și ieșire audio pentru căști.

Interesant este faptul că monitorul de gaming AOC GAMING Q27G4X este compatibil cu suita de aplicații AOC G-Menu pentru a putea gestiona setările ecranului, precum și ale altor periferice de gaming AGON by AOC direct de pe computer.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *