ASUS Zenfone 11 Ultra se lansează pe 14 Martie

Iată că avem și data oficială de lansare a noului smartphone ASUS Zenfone 11 Ultra, 14 martie din câte se vede în noua pagină dedicată. Deci, nu se va întâmpla la MWC 2024, după cum mă așteptam, ci în cadrul unui eveniment dedicat, ce se va desfășura concomitent la Taipei, Berlin și New York.

Spunem la revedere smartphone-ului compact cu Android, noul terminal ASUS Zenfone 11 Ultra făcând trecerea la un ecran mai generos, dotat cu cel mai puternic procesor la ora actuală, cu un sistem de stabilizare optic tip gimbal, cu o cameră cu zoom care are un mod portret dedicat dar și cu o baterie ce promite autonomie pentru întreaga zi.

Revin cu detalii despre ASUS Zenfone 11 Ultra la momentul oportun. Pesemne că vor mai fi și alte scăpări pe internet, după cum se practică acum. Ba chiar vor exista și review-uri, cu siguranță.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *