Huawei MateBook X Pro 2024 – Va fi disponibil și în România oare?

Urmează o perioadă încărcată pentru Huawei, care ne va încânta cât de curând cu tot felul de gadget-uri, care de care mai interesante.

De peste mări și țări frumos ultraportabil răsare… Huawei MateBook X Pro 2024, dotat cu cele mai recente procesoare de la Intel, un frumos ecran OLED și cu o greutate de numai 980 de grame. Despre care sunt curios dacă și când va fi disponibil în România. Presupun că o să fie…

Practic, specificațiile noului ultraportabil Huawei MateBook X Pro 2024 sună în felul următor – procesoare Intel Core Ultra 7 (155H) sau Intel  Core Ultra 9, 16GB sau 32GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de 1TB sau 2TB, funcție de configurație.

Ecranul este un OLED cu o diagonală de 14.2 inchi, cu o rezoluție de 3120×2080 pixeli, rată de refresh de 120Hz și cu o luminozitate de 1000 nits, dar are și funcții tactile.

Pe cât de compact este, nu-i lipsește o baterie de 70Wh, două porturi Thunderbolt 4 dar și o cameră web cu rezoluție full HD.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *