Realme GT6 va debuta din 20 iunie în Europa

Noul smartphone Realme GT6 va fi lansat oficial în Europa din 20 iunie. Promovat intens drept un „Premium Flagship Killer”, bănuiesc că va fi un smartphone cu o calitate constructivă deosebită dar cu performanțe de nivel mediu, în topul acestei clase de altfel.

Noul smartphone se laudă cu capabilități AI de ultimă generație. Par example, Realme va introduce primul mod AI Night Vision din industrie, cu ajutorul căruia utilizatorii pot filma videoclipuri în medii întunecate ba chiar cică ar vedea mai bine decât ar face-o privire noastră. Hai că sunt chiar curios…

Din ce am aflat până acum, Realme GT6 vine cu un ecran LTPO AMOLED de 6.78 inchi cu rată de refresh de 120Hz, un procesor Qualcomm SM8635 Snapdragon 8s Gen 3, până la 16GB memorie RAM și stocare de până la 1TB, dar și cu o baterie de 5500mAh cu încărcare rapidă pe 120W.

La capitolul foto-video se laudă cu o cameră principală cu senzor de 50Mpix cu stabilizare optică OIS și cu o alta ultrawide de Mpix. Chiar sunt curios dacă va exista și o treia, cu zoom, pentru că imaginile de prezentare arată trei lentile, nu două.

În orice caz, nu mă îndoiesc că va fi un smartphone destul de capabil pe această zonă foto-video, după cum mi-a demonstrat-o deja modelul Realme 12 Pro+.

Revin cu detalii la momentul oportun.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *