ASUS ZenScreen Smart 27 – Monitor cu funcție Google TV. După muncă și studiu, ne mai și distrăm, nu?

Odată cu reorganizarea spațiului dormitorului, am ales să montăm un monitor care stătea degeaba prin casă împreună cu o cutiuță Google TV de la Xiaomi, pentru a putea urmări filmele și serialele preferate prin intermediul serviciilor de streaming la care suntem abonați. Și chiar ne folosim destul de tare de acest mic sistem de entertainment… De atunci prea rar am mai folosit televizorul din sufragerie.

Iată că ASUS ar mai elimina niște fire pe aceeași comodă cu ajutorul acestui monitor ASUS ZenScreen Smart 27, care are deja funcție Google TV integrată. Chiar cool aș putea spune…

ASUS ZenScreen Smart MS27UC are un ecran IPS de 27 de inchi cu rezoluție 4K, care acoperă 99% din spațiul de culoare sRGB, sistem audio Harman Kardon 2x5W integrat și porturi gen USB-C cu Display Port și chiar HDMI 2.0, pentru conectarea echipamentelor necesare (că doar nu îl folosește chiar toată lumea pe post de tv-online in dormitor).

Îmi place că pe spate are o poliță pe care pot fi așezate tastatura și mouse-ul necesare navigării prin interfața Google TV.

În orice caz, este un monitor de nouă generație, util pentru divertisment după ce utilizatorul și-a făcut treaba de la serviciu sau pentru studiu. Nu se știe când și la ce preț va fi disponibil comercial.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *