Despre

Bogdan Petre

Un blog despre gadgeturi, eletronice, IT si multe alte lucruri frumoase.

Acest blog este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Ma gasiti la bogdan [at] imidoresc.ro

Bogdan Bele

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate.

Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal.

Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

10 thoughts on “Despre

 • November 25, 2012 at 12:32 am
  Permalink

  Banuiesc ca aparatul foto Panasonic care l-ai folosit astazi (ieri) il ai de aproape doua saptamani (ai facut un comentariu deja) sau este altul ? Ai posibilitatea sa atingi noile aparitii tehnologice…pasiunea se citeste in priviri si vad ca te face fericit.
  Acum am intrat pentru prima oara pe blog si pot spune ca ma atrage continutul si nu pentruca te cunosc personal. Promit sa mai revin si sa citesc articolele. Daca ai timp as vrea sa vad una – doua fotografii. Multumesc frumos noapte buna

  Reply
  • November 25, 2012 at 10:06 am
   Permalink

   era un olympus… ­čśÇ

   Reply
 • February 28, 2013 at 1:36 pm
  Permalink

  Salut. Tin sa mentionez ca ai reusit sa ma faci sa citesc si sa navighez zile intregi pe blogul tau. Felicitari si multumesc pentru toate informatiile pe care ni le oferi. Te rog spune-mi care este dupa parerea ta cel mai bun aparat compact care exista in acest moment pe piata. Sunt convins ca ai un raspuns.
  Multumesc

  Reply
  • February 28, 2013 at 1:49 pm
   Permalink

   Multumesc pentru aprecieri.

   In legatura cu “cel mai bun” aparat compact – nu cred ca pot defini pe unul ca fiind in cel mai bun. In schimb, am testat cateva pe care le apreciez ca atare: Nikon P7700, Canon G15, Samsung EX2F, Sony RX100. Sunt varfurile de gama de la cei patru producatori care mi-au placut foarte tare.

   Reply
 • March 3, 2013 at 8:09 am
  Permalink

  Acum e clar…..am tot recitit descrierile aparatelor facute de tine…..clasamentul tau ca sa zic asa este exact ordinea in care tu mi-ai prezentat cele 4 aparate.
  Esti f tare si mi-ar placea sa stam odata de vorba

  Reply
  • March 3, 2013 at 9:49 am
   Permalink

   nu este un clasament… ca sa fie unul perfect ar trebui sa imprumute elemente de la toate… ­čśÇ

   Reply
 • March 5, 2013 at 1:40 pm
  Permalink

  Salut,
  stii ce ma surprinde? de ce nu ai inclus in trecut in aprecierile tale si compactul de la canon, adica G1X?? Sunt curios sa vad ce imi poti spune despre el, eu din cate am citit si m-am interesat e varful de top. Tu l-ai testat, imi poti spune in conditii de iluminare scazuta( ex biserici, muzee) sau in conditii de noapte, cum se comporta?? Multumesc

  Reply
 • November 24, 2016 at 1:47 pm
  Permalink

  Salut.
  un pic de ajutor te rog.
  Omron project zero – ceas inteligent cu tensiometru
  De unde se poate cumpara.
  Multumesc.

  Reply
  • November 24, 2016 at 2:24 pm
   Permalink

   nu stiu daca este in productie momentan. pentru ca nu l-am vazut la comercializare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *