Regulament concurs “Castiga un Prestigio MultiCenter PAD2411”

I. Organizatorul si locatia concursului

1.1.Concursul este organizat de site-ul ImiDoresc.ro si Prestigio.

1.2. Concursul se desfasoara pe site-ul www.imidoresc.ro si pagina Facebook Prestigio.

II. Durata concursului

2.1. Concursul se desfasoara incepand cu data de 17.03.2014 la ora 09:00 si se incheie la data de 31.03.2014 la ora 09:00.

III. Drept de participare

3.1. Au drept de participare la campanie numai persoanele care au dat like paginilor de Facebook ImiDoresc si Prestigio, au dat share postului legat de concurs pe Facebook si au lasat un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele participantilor si al castigatorului acestei campanii.

IV. Descrierea concursului

4.1. Concursul incepe in 17.03.2014 la ora 09:00 si se incheie la data de 31.03.2014 la ora 09:00. Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa dea like paginilor de Facebook Prestigio si ImiDoresc.ro, sa dea share postului legat de concurs pe Facebook si sa lase un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro.

4.2. Este permisa o singura inscriere de participant, iar maximum trei participanti se pot inscrie de pe acelasi IP. In cazul in care se constata inscrierea a mai mult de trei participanti de pe acelasi IP, participantii in cauza vor fi descalificati.

Inchiderea concursului si desemnarea castigatorului se va face in data de 31.03.2014. Desemnarea castigatorului se va face computerizat, prin intermediul random.org.

4.3. Premiul ce poate fi castigat este urmatorul:

– un premiu constand intrun dispozitiv Prestigio MultiCenter PAD2411.

V. Acordarea premiilor

5.1 Premiul va fi expediat persoanei castigatoare, dupa ce aceasta ofera toate datele de contact.

5.2. Premiul nu se acorda in bani, nu poate fi preschimbat in bani si nu este transmisibil.

VI . Dispoziţii finale

6.1. In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

6.2 În cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

6.3.Regulamentul concursului va fi publicat pe www.imidoresc.ro,

6.4.Concursul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

6.6. ImiDoresc.ro isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *