Regulament concurs „Castiga unul dintre cei doi mousi touch Logitech”

I. Organizatorul si locatia concursului

1.1.Concursul este organizat de site-ul ImiDoresc.ro si Logitech.

1.2. Concursul se desfasoara pe site-ul www.imidoresc.ro si paginile de Facebook ale ImiDoresc.ro si Logitech Romania.

II. Durata concursului

2.1. Concursul se desfasoara incepand cu data de 13.01.2013 la ora 09:00 si se incheie la data de 27.01.2013 la ora 09:00.

III. Drept de participare

3.1. Au drept de participare la campanie numai persoanele care au dat like paginilor de Facebook Logitech si ImiDoresc.ro si au lasat un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „Care este produsul tau Logitech preferat?”

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele participantilor si al castigatorului acestei campanii.

IV. Descrierea concursului

4.1. Concursul incepe in 13.01.2013 la ora 12:00 si se incheie la data de 27.01.2013 la ora 09:00. Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa dea like paginilor de Facebook Logitech si ImiDoresc.ro si sa lase un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „Care este produsul tau Logitech preferat?”.

4.2. Este permisa o singura inscriere de participant, iar maximum trei participanti se pot inscrie de pe acelasi IP. In cazul in care se constata inscrierea a mai mult de trei participanti de pe acelasi IP, participantii in cauza vor fi descalificati.

Inchiderea concursului si desemnarea castigatorului se va face in data de 27.01.2013. Desemnarea castigatorului se va face computerizat, prin intermediul random.org.

4.3. Premiul ce poate fi castigat este urmatorul:

– doua premii constand in: – Logitech Touch Mouse T620

– Logitech Zone Touch Mouse T400

V. Acordarea premiilor

5.1 Premiul va fi expediat persoanei castigatoare, dupa ce aceasta ofera toate datele de contact.

5.2. Premiul nu se acorda in bani, nu poate fi preschimbat in bani si nu este transmisibil.

VI . Dispoziţii finale

6.1. In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

6.2 În cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

6.3.Regulamentul concursului va fi publicat pe www.imidoresc.ro,

6.4.Concursul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

6.6. ImiDoresc.ro isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *