Regulament concurs Philips BT50B

I. Organizatorul si locatia concursului

1.1.Concursul este organizat de site-ul ImiDoresc.ro.

1.2. Concursul se desfasoara pe site-ul www.imidoresc.ro si pe pagina de Facebook a ImiDoresc.ro.

II. Durata concursului

2.1. Concursul se desfasoara incepand cu data de 23.09.2015 si se incheie la data de 10.10.2015, la ora 24:00.

III. Drept de participare

3.1. Au drept de participare la concurs numai persoanele care au lasat un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „Unde v-ar placea sa ascultati muzica preferata cu mini-boxa portabila Philips?”, si care au domiciliu in Romania.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele participantilor si al castigatorului acestei campanii.

IV. Descrierea concursului

4.1. Concursul incepe in 23.09.2015 si se incheie la data de 10.10.2015, la ora 24:00. Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa lase un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „Unde v-ar placea sa ascultati muzica preferata cu mini-boxa portabila Philips?”.

4.2. Este permisa o singura inscriere de participant, iar maximum trei participanti se pot inscrie de pe acelasi IP. In cazul in care se constata inscrierea a mai mult de trei participanti de pe acelasi IP, participantii in cauza vor fi descalificati.

Inchiderea concursului si desemnarea castigatorului se va face pana in data de 14.10.2015. Desemnarea castigatorului se va face computerizat, prin intermediul random.org.

4.3. Premiul ce poate fi castigat este urmatorul:

– o boxa portabila Philips BT50B.

V. Acordarea premiilor

5.1 Premiul va fi expediat persoanei castigatoare, dupa ce aceasta ofera toate datele de contact si cu acordul tutorelui daca are varsta sub 18 ani.

5.2. Premiul nu se acorda in bani, nu poate fi preschimbat in bani si nu este transmisibil.

VI . Dispoziţii finale

6.1. In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

6.2 În cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

6.3.Regulamentul concursului va fi publicat pe www.imidoresc.ro,

6.4.Concursul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

6.6. ImiDoresc.ro isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *