Regulament concurs UPC Wi-Free

I. Organizatorul si locatia concursului

1.1.Concursul este organizat de site-ul ImiDoresc.ro si UPC Romania.

1.2. Concursul se desfasoara pe site-ul www.imidoresc.ro.

II. Durata concursului

2.1. Concursul se desfasoara incepand cu data de 25.11.2014 si se incheie la data de 08.12.2014 la ora 24:00.

III. Drept de participare

3.1. Au drept de participare la campanie numai persoanele care au lasat un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „La ce ti-ar folosi internet  Wifree  in tot orasul sau oriunde ai merge, chiar si in strainatate? La ce ti-ar fi util?

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele participantilor si al castigatorului acestei campanii.

IV. Descrierea concursului

4.1. Concursul incepe in 25.11.2014 si se incheie la data de 08.12.2014 la ora 24:00. Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa lase un comentariu la articolul legat de concurs de pe site-ul www.imidoresc.ro, cu raspunsul la intrebarea „La ce ti-ar folosi internet  Wifree  in tot orasul sau oriunde ai merge, chiar si in strainatate? La ce ti-ar fi util?”.

4.2. Este permisa o singura inscriere de participant, iar maximum trei participanti se pot inscrie de pe acelasi IP. In cazul in care se constata inscrierea a mai mult de trei participanti de pe acelasi IP, participantii in cauza vor fi descalificati.

Inchiderea concursului si desemnarea castigatorului se va face pana in data de 11.12.2014. Desemnarea castigatorului se va face computerizat, prin intermediul random.org, prin tragerea la sorti dintre cele mai bune/interesante/inedite comentarii.

4.3. Premiul ce poate fi castigat este urmatorul:

– o tableta Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite.

V. Acordarea premiilor

5.1 Premiul va fi expediat persoanei castigatoare, dupa ce aceasta ofera toate datele de contact.

5.2. Premiul nu se acorda in bani, nu poate fi preschimbat in bani si nu este transmisibil.

VI . Dispoziţii finale

6.1. In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul.

6.2 În cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

6.3.Regulamentul concursului va fi publicat pe www.imidoresc.ro,

6.4.Concursul se va derula in conditiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

6.6. ImiDoresc.ro isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *