Mini-televizoare cu GPS de la Garmin

Cei de la Garmin au lansat un inedit sistem GPS, nüvi® 1490TV, care, pe langa functia  sa primordiala de navigatie, mai are si un receptor TV DVB-T cu ajutorul caruia putem receptiona programele TV gratuite. Cei de la Garmin garanteaza ca putem receptiona pana la 20 de canale chiar si in Bucuresti. Sa ii credem pe cuvant?

Nu este un echipament periculos pentru soferi sau pasagerii lor pentru ca nu poate functiona in timpul deplasarii masinii. Aparatele au fost restrictionate de catre inginerii de la Garmin, care au dezvoltat o functie de siguranta care opreste televizorul de pe nüvi 1490TV in momentul in care masina se afla in miscare, acesta continuand sa afiseze doar  functiile de navigatie.

Are un ecran color mare, cu o diagonala de 5 inch, tocmai bun pentru vizualizarea emisiunii preferate sau a unei transmisii importante in parcarea vreunei benzinarii, cu un hotdog aburind in mana. Si, nici sunetul nu a fost lasat de izbeliste, avand la dispozitie difuzoare stereo incorporate.

Sa nu uitam si de functia sa de GPS, cu harti detaliate pentru toata Europa, actualizari gratuite de trafic (nu la noi), sistem de prevenire impotriva camerelor de supraveghere precum si cu o baza de date cu peste 2 milioane de puncte de interes.

Are un pret de aproximativ 1341 Lei. Pot spune ca nu este scump deloc. Imi Doresc!

One thought on “Mini-televizoare cu GPS de la Garmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *